Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Jaf la Braşov! 76.000 de Euro au fost furaţi de la un bărbat, pe Bulevarul Gării

Publicat

pe

Un incident șocant a avut loc în municipiul Brașov în data de 3 decembrie, când un bărbat a căzut victimă unui jaf senzațional, fiind jefuit de suma de 76.000 de euro și bijuterii din aur.

Publicitate

În jurul orei 14:30, pe bulevardul Gării din Brașov, un bărbat a fost abordat de două femei, care i-au propus să întrețină relații sexuale. Acceptând oferta, bărbatul a fost condus într-un loc retras, unde, sub influența băuturilor alcoolice, a fost jefuit de o sumă impresionantă de bani și bijuterii din aur, printre care un lanț cu medalion, o brățară și un inel. Bărbatul ar fi băut până a rămas inconștient, iar când s-a trezit a sesizat că îi lipesc banii.

Conform unor surse, bărbatul din Buşteni ar fi spus polițiștilor că a venit cu trenul in Brașov să îşi cumpere un apartament. Acesta fiind motivul pentru care avea atâția bani la el.

La sesizarea victimei, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au demarat imediat o anchetă pentru identificarea și reținerea celor două femei implicate în această acțiune infracțională de amploare.

Publicitate

Pe parcursul investigațiilor, polițiștii au descoperit că jafurile au fost planificate meticulos de către cele două femei, care au fost localizate în final în municipiul Toplița.

În timpul unei percheziții la domiciliul acestora, au fost recuperate bunuri și bijuterii, precum și o sumă de aproximativ 3.000 de euro.

Una dintre femei, în vârstă de 43 de ani, a fost reținută, iar cea de-a doua, în vârstă de 20 de ani, a fost depistată ulterior, purtând asupra sa suma de aproximativ 51.000 euro.

Surse spun că, femeile au cheltuit o parte din bani pe electrocasnice, polițiștii găsind la percheziții electrocasnice in cutie, sigilate.

Ambele femei implicate în jaf au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, conform deciziei poliției.

Publicitate

Ancheta este în desfășurare, fiind coordonată de Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Infracțiunea investigată este „furt calificat”.

[fvplayer id=”1464″]

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes