Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Jacuzzi în cameră. Răsfățul cu care hotelierii din Brașov îi așteaptă pe turiștii care plănuiesc o vacanță la munte

Publicat

pe

O baie făcută într-un jacuzzi montat chiar în dormitor a devenit visul multor turiști care își plănuiesc vacanța la munte. Cererea pentru această facilitate a crescut atât de mult încât proprietarii de hoteluri și pensiuni s-au conformat și au investit în bazine generoase și luxoase.

La o simplă căutare pe internet astfel de locuri unde romantismul plutește în aer se găsesc și în Brașov. Într-un hotel boutique de cinci stele, ce se află pe drumul care duce către Poiana Brașov, apartamentele luxoase sunt dotate cu vane spectaculoase, chiar în interiorul fiecărui dormitor. Camerele sunt amenajate diferit, de la influențe asiatice sau scandinave până la decoruri în stil baroc sau marocan.

„Aceste dormitoare sunt preferate, în special, de cuplurile de îndrăgostiți. Sunt acei turiști care caută un weekend romantic, petrecut la munte. Bazinele de regulă sunt pregătite pentru clienți atunci când sosesc, sunt pline cu spumă, cu petale de trandafir, le oferim oaspeților o sticlă de șampanie sau de prosecco, pe marginea bazinului, un platou cu delicatese”, spune Ruxandra Popa, administratorul hotelului.

Tot în centrul Brașovului, la doar câțiva pași de Poarta Schei, o clădire veche din secolul al 19-lea adăpostește câteva spații de cazare unice. Cinci apartamente care se închiriază în regim hotelier pot fi rezervate de turiștii care își doresc o vacanță la munte. Și aici, la mare căutare sunt dormitoarele cu jacuzzi.

Publicitate

„Camerele noastre premium sunt dotate cu paturi duble, care sunt foarte confortabile, avem dulapuri, în care se poate găsi veselă și tacâmuri, televizoare smart, iar în trei dormitoare avem vane cu hidromasaj, cea mai mare are dimensiuni de 1,80 m pe 1,50 m, dar toate sunt dotate cu radio, hidromasaj, aeromasaj”, povestește Alina Panaetache, administratorul locației.

Alina și soțul ei Dragoș au pornit afacerea în turism acum doi ani. Încă de la început cererea pentru camerele cu jacuzzi a fost uriașă, așa că soții Panaetache au regândit și reamenajat o parte din dormitoare.

„Prima oară am început cu o cameră în care am avut un jacuzzi, apoi pentru că cererea a fost foarte mare am făcut trei camere cu jacuzzi. Noi le oferim o seară romantică cuplurilor, putem decora și camerele, putem pune petale de trandafir, șampanie la cerere”, a spus Dragoș Panaetache.

Camerele care se închiriază în regim hotelier sunt clasificate la trei stele, iar prețul pentru o noapte de cazare este cuprins între 200 și 400 de lei, în funcție de perioada în care este făcută rezervarea și cerințele oaspeților.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes