Connect with us
Publicitate

Fapt divers

„Izvorul” de pe Aleea de sub Tâmpa va fi refăcut cu o vopsea anti-graffiti, pentru a nu mai fi mâzgălit de tinerii teribilişti

Publicat

pe

Apeductul de pe Aleea de sub Tâmpa va primi vopsea specială, într-o nouă etapă de igienizare.

Publicitate

Țintă preferată a grafferilor din oraș, pentru apeduct se va folosi o vopsea specială, anti-graffiti.

“Am solicitat deja avizul Comisiei de Cultură și recomandarea a fost pentru o vopsea care să aibă și rezistență anti-graffiti. Ea nu a fost prinsă, ca atare, nu există un astfel de articol în acordul – cadru de întreținere a imobilului de acolo și suntem în procedură de achiziție pentru acest tip de vopsea. Prin urmare, vom interveni imediat ce avem toate materialele necesare”, a spus administratorul public al municipiului Brașov, Adriana Miron.

În plus, în viitor, acea zonă, dar și altele din oraș vor fi monitorizate video, transmite Radio România Braşov FM.

Publicitate

“Există o discuție cu Poliția Locală, care nu face față în a identifica făptașii (…) aceste camere, conectate cu dispeceratorul poliției, vor oferi câteva perechi de ochi în plus la nivel întregului oraș, mai ales în zone sensibile. Nu mă refer doar la Apeductul de sub Tâmpa, ci și la Strada Sforii, probabil cea mai cunoscută sau dată ca exemplu negativ de vandalizări de acest fel. Evident, am cerut Poliției Locale supravegherea acestor obiective. Sper, odată cu camerele să și prindem făptașii și să dăm un exemplu astfel încât să descurajăm astfel de practici”, a precizat primarul municipiului, Allen Coliban.

De asemenea, foișoarele de pe Aleea de sub Tâmpa intră, de săptămâna viitoare, în reparații.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes