Connect with us
Publicitate

Administrație

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia în Poiana Brașov și după Paște

Publicat

pe

Publicitate

Având în vedere condițiile meteo favorabile din ultima perioadă, inclusiv ninsorile din cursul nopții și zilei de ieri, care au permis menținerea pârtiilor într-o stare bună, sezonul se prelungește până în data de 23 aprilie. Dacă starea pârtiilor va fi în continuare în condiții optime, sezonul va fi prelungit până la 30 aprilie, dată până la care este valabilă convenția cu Ana Teleferic pentru utilizarea în comun a transportului pe cablu.

Se schiază în condiții bune pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia. După prânz, din cauza temperaturilor ridicate, se schiază în condiții de primăvară, zăpada fiind grea, așa-numita „zăpadă ortopedică“. Iubitorii sporturilor de iarnă sunt rugați să schieze cu atenție, deoarece există riscul producerii de accidente.

De asemenea, le recomandăm să utilizeze pentru coborârea în Poiana Brașov telegondola, având în vedere că stratul de zăpadă de pe pârtiile din partea inferioară nu oferă condiții optime.

Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte).

Publicitate

Având în vedere că prelungirea sezonului până la sfârșitul lunii aprilie depinde de condițiile meteo, îi rugăm pe iubitorii sporturilor de iarnă să își achiziționeze ski-pass-uri adaptate acestei perioade, astfel încât să își poată consuma punctele cumpărate. Conform discuțiilor cu operatorul sistemului de transport pe cablu, în această perioadă va fi suspendată comercializare ski-pass-urilor cu valorile cele mai mari, respectiv cele de 240 de puncte și cele de 10 zile.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează sunt telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16:00 pentru ultima urcare cu telegondola, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 15:45.

Puteți afla date despre starea pârtiilor și instalațiile care funcționează pe https://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes