Connect with us
Publicitate

Eveniment

Iubita lui Andrei, tânărul care şi-a pierdut viaţa la raliul de la Braşov, este devastată de durere. L-a văzut înconjurat de medicii SMURD: „Am aflat după ce am ajuns la locul accidentului”

Publicat

pe

Publicitate

Andrei, un tânăr de doar 19 ani a murit într-un tragic accident în Brașov, acolo unde acesta se afla împreună cu iubita lui. El se afla ca spectator și a fost lovit de una dintre mașinile de cursă. Iubita lui, Mara, e devastată de pierderea suferită.

Andrei și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic la doar 19 ani. El se afla la o cursă de mașini în Brașov alături de iubita lui, moment în care a fost lovit de unul dintre bolizii participanți la raliu. Pentru acesta nu s-a mai putut face nimic.

Mara, iubita lui, a vorbit cu ochii în lacrimi la Acces Direct despre accidentului devastator. Ea spunea că iubitul ei era foarte fericit că merge la eveniment, dar nimeni nu s-ar fi gândit că se va ajunge la așa ceva.

”A fost un eveniment la care el și-a dorit să meargă foarte mult, deoarece nu a mai fost la niște curse. A văzut pe internet și a zis că hai să mergem împreună. Am ajuns acolo destul de devreme, ne-am găsit un loc la start să vedem totul bine. Din câte am auzit el era pe o zonă pe unde se traversa, adică nu existau restricții.

Publicitate

Era foarte fericit și entuzismat de dimineață că ne aflăm acolo. Tot timpul îmi zâmbea și îmi zicea să ne uităm la mașini că e foarte misto. Înainte să plece era foarte senin și la fel de vesel așa cum îl știu eu”, a spus iubita lui la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Inițial, Mara nu a crezut că victima e iubitul ei, însă ajunsă mai aproape de locul tragediei și-a văzut partenerul mort pe șosea. Atunci a izbucnit în lacrimi și a căzut în genunchi de durere. Tinerei nu i-a venit să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

”Am aflat după ce am ajuns la locul accidentului, inițial am crezut că e pilotul, dar din vorbele ce se spuneau în jur am aflat că e un spectator. Am mers mai în față și era înconjurat de cei de la SMURD”, a mai zis ea.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes