Connect with us
Publicitate

Social

ISU Brașov, executat silit de către un pompier. Ce despăgubiri trebuie să plătească instituția

Publicat

pe

Un fost pompier alpinist în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Brașov a a dat instituția în judecată pentru condițiile de muncă improprii în care lucra și pentru mai multe abuzuri, scrie Adevărul.ro citat de DCNews.

Publicitate

”Am luat decizia de a acţiona în judecată instituţia pentru că am fost victima unor abuzuri repetate, întrucât am dorit să-mi apăr unele drepturi fundamentale. Am sesizat de mai multe ori condiţiile improprii în care ne desfăşurăm activitatea. Am făcut mai multe solicitări oficiale în acest sens, însă nu s-a rezolvat nimic. Mai mult, pentru asta am fost trimis la Detaşamentul 2, fără funcţie de alpinist, pe care am câştigat-o prin concurs. Am depus contestaţie şi evident că am fost readus la Detaşamentul 1. Abuzurile însă nu se opreau şi de aceea am decis să-i dau în judecată. Am văzut moartea cu ochii de atâtea ori prin intervenţiile la care am luat parte şi consider că merit măcar să fiu respectat!”, a declarat pompierul alpinist militar.

Valentin Ciolan spune că și-a văzut moartea cu ochii de mai multe ori la intervențiile pe care le-a avut. Instanța de judecată i-a dat dreptate și a obligat ISU Brașov să plătească despăgubiri de 20.000 de lei. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat până la data de 2 iulie 2021, așa cum era termenul precizat de instanță, s-a început executarea silită, conform România TV.

Alpinistul spune că nu este vorba despre bani, ci de onoare, care i-a fost încălcată de instituţie.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes