Connect with us
Publicitate

Eveniment

ISU Braşov, după mesajul „URSUL BAAA”: „Ne cerem scuze pentru eroare”

Publicat

pe

După ce ieri seară mai mulţi braşoveni au primit un mesaj Ro-Alert care averziza de prezenţa unui urs şi care începea sugestiv cu fraza „URSUL BAAA”, ISU Braşov a venit cu precizări despre acest aspect. ISU Braşov îşi cere scuze pentru eroare şi spune că scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii.

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la mesajul transmis prin sistemul RoAlert la nivelul județului Brasov, facem următoarele precizări:

Scopul mesajului a fost de a informa cetățenii județului Brasov cu privire la prezenta ursului pe strada Stejărisului , pentru a evita deplasările in zona unde a fost vazut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adaugat cuvintele ” ursul baaa „. Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populatia a inteles conținutul si scopul preventiv al mesajului. Desfașurăm o anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere al mesajului.”, a transmis într-un comunicat de presă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes