Connect with us
Publicitate

Social

ISU Braşov a început montarea detectoarelor de fum si monoxid de carbon în locuințele din Holbav

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi, 12.04.2024 a început montarea primelor detectoare de fum si monoxid de carbon în locuințele din localitatea Holbav.

Activitatea va continua și în săptămâna următoare în celelalte localități.

Informații de background:

Campania „Detector pentru viață” și își propune să evidențieze importanța montării detectoarelor în locuințe, dar și necesitatea curățării și reparației coșurilor de fum.

Publicitate

Un incendiu descoperit și anunțat din timp are șanse considerabil mai mari să fie localizat și stins mai repede, ceea ce poate însemna nu doar reducerea pagubelor materiale, cât mai ales salvarea de vieți omenești.

Pentru că fiecare minut contează enorm în astfel de situații, detectoarele de fum, de monoxid de carbon și cele de gaz pot face diferența între un incident minor și o tragedie. Aceste dispozitive au în primul rând un rol de avertizare, semnalând imediat apariția unui incendiu sau a unei scăpări de gaz în spațiile în care sunt amplasate. Prin alarmarea rapidă a echipelor de intervenție, ele pot avea un rol decisiv în limitarea efectelor unui incendiu sau pot preveni o acumulare de gaz cu consecințe dezastruoase.

Vor fi montate 375 de detectoare de fum și 125 de detectoare de monoxid de carbon în 15 localități din județul Brașov, identificate ca fiind vulnerabile.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes