Connect with us
Publicitate

Social

ISJ: Școlile și grădinițele din Brașov rămân în online pentru încă șapte zile. Dacă pe 26 martie incidența va fi sub șase la mie, clasele primare și terminale vor relua cursurile față în față

Publicat

pe

Publicitate

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur, a anunțat că din cauza incidenței din municipiul Brașov care este peste pragul de 6 la mia de locuitori, școlile din municipiul Brașov rămân în online pentru încă șapte zile.

„În unitățile școlare preuniversitare din municipiul Brașov activitățile ce presupun prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice au fost suspendate începând cu 18 martie ca urmare a incidenței cumulate în ultimele 14 zile de peste 6 la mia de locuitori în conformitate cu prevederile legale. Această decizie este revizuită săptămânal în ziua de vineri și ține cont de evoluția acestui indicator.

Având în vedere trendul ascendent al incidenței cumulate în ultimele 14 zile în municipiul Brașov decizia de suspendare a activităților cu prezență fizică se menține și în săptămâna 22 – 26 martie urmând să fie revizuită în data de 26 martie dacă incidența scade sub 6 la mia de locuitori. În unitățile școlare din municipiul Brașov se va trece la instituirea măsurilor corespunzătoare uneia dintre cele trei scenarii prevăzute de Ordinul comun al ministrului educației și al ministrului Sănătății” a transmis Valentin Bucur.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes