Connect with us
Publicitate

Fapt divers

IPJ Brașov are forțe noi. 49 de absolvenți ai școlilor de agenți au intrat în rândurile polițiștilor brașoveni

Publicat

pe

Astăzi, 10 aprilie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost primiți 49 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția aprilie 2023.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Entuziasmul si emoțiile inerente noii etape din viața lor au fost observate pe chipurile tinerilor polițiști, care se vor afla în slujba cetățeanului și care vor reprezenta instituția în toate activitățile profesionale desfășurate.

Acestora le-au fost prezentate provocările de care vor avea parte, fiind asigurați de sprijinul conducerii inspectoratului în vederea realizării cu succes a tuturor atribuțiilor de serviciu, precum și pentru o dezvoltare profesională adecvată.

Publicitate

Polițiștii vor beneficia de o perioadă de șase luni de tutelă profesională, urmând să-și desfășoare activitatea sub îndrumarea unor colegi cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate

Mai mult, timp de două săptămâni, aceștia vor beneficia de un program de pregătire intens, adaptat nevoilor și necesităților operative, pentru furnizarea unui serviciu polițienesc de calitate, axat pe următoarele obiective:

  • dezvoltarea deprinderilor de comunicare asertivă și gestionarea situațiilor de criză;
  • gestionarea și dezamorsarea unor conflicte ce se manifestă verbal sau faptic;
  • dezvoltarea deprinderilor de utilizare a tehnicilor și mijloacelor din dotare;
  • pregătirea în vederea asigurării unei intervenții eficiente și corecte la evenimente;
  • formarea deprinderilor pentru conducerea autospecialelor.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov le urează succes în activitatea profesională și îi asigură de un real sprijin în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin!

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes