Connect with us
Publicitate

Economic

Ion Ţiriac, despre patinoarul pe care nu îl mai face la Braşov: „Cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput să nu vrei când vine cineva şi îl face gratis”

Publicat

pe

Publicitate

Ion Țiriac a anunțat acum ceva vreme că renunță la mai multe inițiative de investiții în România. Miliardarul și-a exprimat nemulțumirea față de legislația țării. Printre acestea se numără şi patinoarul pe care ar fi vrut să în construiască la Braşov.

Printre proiectele la care a renunțat se numără construcția unui stadion de 13.000 de locuri dar și un patinoar în Brașov. Omul de afaceri spune că renunță din cauza obstacolelor întâmpinate din partea autorităților locale și a lipsei de sprijin legislativ.

Ion Țiriac este total nemulțumit că legea pentru fundații de interes comun nu a trecut de votul parlamentarilor. Miliardarul ar fi vrut să facă un stadion lângă București și un patinoar la Brașov, dar a renunțat.

Acum miliardarul a venit cu câteva lămuriri despre situația de la Brașov. Spune că e de neconceput cum de Consiliul Local a vota împotriva construirii unui patinoar care ar fi fost construit gratuit, fără bani din partea autorităților locale.

Publicitate

„Eu nu am putut avut succes la mine, la Braşov, unde am vrut să fac patinoarul de hochei… şi cei de acolo au votat să nu-l fac. E ceva de neconceput să nu vrei când vine cineva şi îl face gratis şi îţi dă cheile”, a spus Ion Ţiriac.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marian Z

    22 aprilie, 2024 at 11:48 pm

    Nu este gratis! Tiriac cum te prinde cum te executa. A-ti auzit ca Tiriac sa faca o gradinita, un spital, o casa pentru batrini? Este o jigodie de om!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes