Connect with us
Publicitate

Social

Iohannis spune că nu avem motive să intrăm din nou în stare de urgență

Publicat

pe

Președintele Klaus Iohannis consideră că nu avem motive să reintrăm în starea de urgență. Șeful statului crede că, prin restricții, extinderea pandemiei poate fi „domolită”, notează Mediafax.

Publicitate

„Depinde ce înțelegem printr-un lockdown. Nu avem acum motive să impunem stare de urgență și evident în același timp avem toate motivele să introducem restricții ca să domolim extinderea pandemie”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că măsurile pe care autoritățile le iau sunt recomandate de experți pentru „a ține răspândirea pandemiei sub control”.

Șeful statului a fost întrebat dacă se impune un lockdown temporar înainte ca vaccinul anti-COVID-19 să fie administrat românilor.

Publicitate

De asemenea, referitor la petrecerilor organizate în perioadă de pandemier, Iohannis apreciază: „E foarte clar că restricții sunt și vor fi necesare. Din păcate nu toată lumea înțelege. Iar acolo unde nu există înțelegere, măsura de restricție trebuie impusă. Punct și gata”.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    4 noiembrie, 2020 at 9:43 am

    O sa primim noi starea de urgenta dupa alegeri! Va inchide toata Romania…sa vezi „neneaca„trai pe vatrai la guvern,chiolhanuri,dezmaț,și alte ,,jocuri,, populare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes