Connect with us
Publicitate

Eveniment

Ioan Neculaie „se ascundea” într-o zonă rezidențială de lux din Grecia. A fost prins când voia să închirieze un Mercedes

Publicat

pe

Publicitate

Milionarul Ioan Neculaie a fost săltat de autoritățile din Grecia, în Salonic, unde acesta se ascundea într-o zonă rezidențială de lux. Afaceristul a ajuns să fie filat după ce a închiriat un Mercedes.

Conform unor surse judiciare citate de gandul.ro, oamenii legii l-au urmărit îndeaproape mai mult timp până când au fost siguri că identitatea acestuia este certă. Abia apoi au pus în aplicare arestarea în baza mandatului emis de autoritățile române.

Sursele precizează că este posibil că el să apeleze la un avocat grec și să atace în instanță punerea în executare a acestui mandat, metodă folosită și de Dragoș Săvulescu atunci când a fost arestat în Mykonos.

Ioan Neculaie poate, însă, să fie de acord cu extradarea, caz în care nu se mai realizează nicio procedură procesuală și ar putea fi adus în România la data la care ar cădea de acord autoritățile elene și cele române. În cazul în care va avea loc un proces, procedurile se fac de la instanță la instanță – cea elenă și cea română -, Ministerul Justiției având doar rol de intermediar, pe linie administrativă.

Publicitate

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie a fost prins, sâmbătă, pe teritoriul Greciei. Acesta era urmărit internațional după ce a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes