Connect with us
Publicitate

Administrație

Ioan Adam continuă războiul cu organizatorii raliurilor din Livada Poștei: „Am făcut două reclamaţii la Consiliul Local, una la Prefectura Braşov şi voi sesiza ISU”

Publicat

pe

Publicitate

După articolul apărut în Brasov.net, Ioan Adam ne-a transmis pe adresa redacției un e-mail prin care se arată nemulțumit de decizia Comisiei de Circulație de a aviza un raliu în zona Livada Poştei-Şirul Livezii-Calea Poienii și spune că nu va înceta în a face demersuri legale până când organizatorii nu vor reloca etapa care se dispută pe drumul de Poiană. Brașoveanul suține că  pe tot parcursul raliului locuitorii zonei vizate sunt „sechestrați” la domiciliu și supuși unui zgomot paroxistic.

Ioan Adam transmite că deja a făcut două reclamaţii la Primărie, una la Prefectură şi intenţionează să sesizeze acest lucru şi la ISU. Mai mult, spune că raliul ar pune în pericol copiii care merg la şcoală.

„Nu accept decizia Comisiei de Circulatie…, dovada că deja am făcut două reclamaţii la Consiliul Local, una la Prefectura Braşov şi voi sesiza ISU Braşov pentru acţiuni de împiedicare a combaterii bolilor: prin avizarea desfăşurării acelui raliu în centrul istoric al Braşovului, în Livada Poştei-Şirul Livezii-Calea Poienii, timp de trei zile, dintre care două sunt lucrătoare, sunt puşi în pericol copiii care merg la şcoală în zonă şi cei care merg la servici pe jos pentru că circulaţia rutieră este restricţionată. La raliu participă concurenţi şi echipele lor din toată ţara şi public, cât o fi, din toate zonele Braşovului!”, ne-a scris Ioan Adam.

Brașoveanul spune că are mai multe documente care ar arăta că decizia ca raliul să se desfăşoare în centrul oraşului este ilegală şi va face tot posibilul să îl oprească în viitor.

Publicitate

„De cel puţin 10 ani mă lupt… dar pâna acum am avut doar reacţii post-factum prin forţa lucrurilor… De data asta sunt hotărit să uzez de orice mijloace pentru a scăpa de abuzurile administraţiei şi organizatorilor acestor evenimente.”, mai spune Ioan Adam.

„Cel mai eficient ar fi un sondaj de opinie atât în rândul celor afectaţi (rezidenţii în zona Livada Postei – Şirul Llivezii – Calea Poienii şi cei de pe străzile adiacente), cât şi în rândul braşovenilor pentru a se constata amploarea “disconfortului” provocat şi interesul real pentru astfel de evenimente.”, a continuat Ioan Adam

 Ioan Adam transmite că nu este împotriva raliurilor, însă crede că acestea trebuie organizate în locuri care să nu afecteze populaţia.

„Nici măcar nu sunt împotriva desfăşurării unor astfel de evenimente (HORECA are nevoie ca de aer de ele!) ci doar cer ca ele să se desfăsoare în zone în care nu e afectată populaţia rezidentă şi organizate astfel ca să nu pună în pericol sănătatea publică în această pandemie.”, a încheiat avocatul Ioan Adam.

Conform avizului Comisiei de Circulație, Raliul Brașovului urmează să se desfășoare în perioada 25 martie – 27 martie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dumy

    8 februarie, 2021 at 9:46 am

    Cum deja miam spus părerea și sunt de acord cu domnul ADAM, asa ar trebui sa se facă demersuri pentru interzicerea Cerbului de Aur în piață Sfatului !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes