Connect with us
Publicitate

Social

Ioan Abrudan a fost reales rector al Universității Transilvania din Brașov. El va conduce instituția de învățământ superior pentru încă cinci ani

Publicat

pe

Alegerile pentru funcția de rector al Universității Transilvania Brașov s-au încheiat, iar rezultatele au fost deja anunțate. Astfel, actualul rector, Ioan Abrudan a reușit să își învingă adversarii și să își securizeze un nou mandat în fruntea instituției de învățământ superior pentru încă cinci ani. Practic, Abrudan va conduce universitatea până în anul 2029.

Publicitate

Scrutinul pentru alegerea rectorului a avut loc miercuri, 31 ianuarie, iar în competiție s-au înscris Ioan Abrudan, Florin Isaia și Tiberiu Foriș. Dintre cele aproape 700 de persoane care au avut drept de vot, 621 și-au exprimat alegerea. În urma numărării voturilor, Abrudan a obținut o victorie detașată. Acesta a primit 496 de voturi ( 79,87%), Florin Isaia a avut 70 de voturi (11,27%), iar Tiberiu Foris a fost votat 55 de persoane (8,86%).

Confirmarea în funcția de rector va fi făcută prin ordin de ministru al Educației. Ioan Abrudan se află la conducerea Universității Transilvania încă din anul 2012.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes