Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Invitaţii lui Elon Musk au ajuns în centrul Braşovului. Au mâncat la restaurantul Prato. Din meniu nu a lipsit telemeaua proaspătă. Ce au savurat miliardarii lumii?

Publicat

pe

Sursa foto: Radio România Braşov FM

Mai mulţi invitaţi ai lui Elon Musk au luat prânzul în această după-amiază la restaurantul Prato, din centrul Braşovului. Oamenii au fost serviţi cu Prosecco, apoi cu smoothie-uri. Le-au fost servite platouri cu prosciutto, alţii au preferat paste sau cartofi la cuptor.

Brasov.net a obţinut şi o parte din meniul care a fost servit de miliardarii lumii la Prato.

De băut prietenii lui Elon Musk au avut: o selecţie de Prosecco (Col veronez şi Nino Franco), apă minerală şi apă plată, limonadă, o selectie de sucuri naturale de mere, portocale şi morcovi, cafea şi ceai, cocktail-uri Bloody Mary şi Esspreso Martini sar şi vinuri italieneşti selecţionate.

Din meniul detox au făcut parte shot-uri cu băuturi din ghimbir, mere şi lămâine, dar şi băuturi din curcuma, ananas, mango şi morcovi. Au avut smoothie din ulei vegetal, baby spanac, pere, ghimbir şi seminţe de cânepă. Nu au lipsit fresh-urile din mere, lime, sfeclă şi lămâie.

Publicitate

Printre mâncărurile servite a fost telemeaua proaspătă românească, dar şi o selecţie de bunătăţuri italieneşti precum salamuri, brânzeturi, Parmigiano Reggiano şi Prosciutto di Parma. Au avut croissante, tartar de avocado şi ouă Benedict.

Conducerea restaurantului spune că meniul a fost între 75 și 100 de euro de persoană. Laurențiu Iordache, managerul locaţiei, a explicat că a fost doar un brunch și că nu au fost lucruri ieșite din comun față de meniul obișnuit al restaurantului.

„Ceea ce le-am servit astăzi, se găsește în fiecare zi în meniul nostru. Nu au optat pentru nimic deosebit, în afara unor restricții alimentare în cazul unor persoane, cum ar fi alergiile, spre exemplu, nu au fost alte solicitări. Lumea a fost mulțumită și sperăm să mai vină”, a spus Iordache.

La evenimentul privat de duminică seară, de la Bran, vor fi prezenţi oameni cu averi de peste un trilion de dolari. Este vorba despre aniversarea lui Ken Howery, partener la PayPal cu Elon Musk.

La petrecerea organizată de Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, au mai fost invitaţi actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes