Connect with us
Publicitate

Eveniment

Invitat special la festivitatea de deschidere de an la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene

Publicat

pe

Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general locotent dr Viorel Pană, a participat, luni, alături de secretarul de stat Simona Cojocaru din Ministerul Apărării Naţionale, şefa Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov.

Publicitate

La festivitate au participat, alături de conducerea Academiei, cei 435 de studenţi înrolaţi în prezent la cursurile acesteia, dintre care 143 în anul I, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Tot luni, prefectul Mihai Cătălin Văsii şi preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, au participat, la invitaţia rectorului prof dr ing Ioan Vasile Abrudan, la festivitatea de deschidere a anului universitar la Universitatea Transilvania (UniTBv).

La UniTBv sunt înrolaţi aproape 20.000 de studenţi, la cursurile a 18 facultăţi.

Publicitate

Cu ocazia deschiderii noului an universitar 2022-2023, UniTBv va vernisa miercuri, la ora 14,00, expoziţia în aer liber ce reuneşte proiectele premiate ale cercului de cercetare ştiinţifică „Anton Golopenţia” din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Comunicare a Universităţii.

Conform organizatorilor, manifestarea, aflată la a cincea ediţie, reuneşte interviuri şi imagini ale oamenilor din oraşele şi satele României şi ale Republicii Moldova, realizate de studenţii a doi ani de studii, de la programele „Comunicare şi Relaţii Publice” şi „Asistenţă Socială” care, „la debutul lor în metodologia şi practica sociologică, au dat dovadă de trăsături admirabile ce ţin de curajul de a face cercetare în teren, ca în tranşee, cu masca pe figură”.

Expoziţia va putea fi vizitată pe esplanada din Parcul „Titulescu” (în faţa Corpului T al UniTBv) până în data de 23 noiembrie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes