Connect with us
Publicitate

Economic

Investiţii de 38 de milioane de lei la fabrica de ambalaje din Zărneşti

Publicat

pe

Britanicii de la DS Smith au bugetat investiţii de 38 milioane de lei la fabrica de ambalaje din Zărneşti. Potrivit celor mai recente date, circa 70% din totalul producţiei de la Zărneşti sunt livrate în afara României, către ţările vecine, iar restul de 30% rămân în ţară, anunță Ziarul Financiar.

La începutul anului 2024, grupul International Paper, cu sediul în SUA, a convenit să cumpere rivalul britanic DS Smith, într-o tranzacţie evaluată la 7,8 miliarde de lire sterline, potrivit presei internaţionale, ceea ce ar însemna şi o schimbare a acţionariatului fabricilor din România.

Piaţa locală de ambalaje este stabilă, cu perspective de creştere în următoarele luni, este estimarea producătorului de ambalaje DS Smith Paper din Zărneşti, judeţul Braşov.

„Anul 2024 a început în mod obişnuit, fiind preocupaţi de optimizarea operaţiu­ni­lor şi a costurilor, de dezvoltarea unor pro­du­se noi cerute de clienţi ca parte a planurilor de dezvoltare sustenabilă, de investiţiile în eficienţă şi sustenabilitate“, spun reprezen­tanţii companiei, care a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 424 de milioane de lei, în scădere faţă de cele 635 de milioane de lei raportate în anul precedent.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes