Connect with us
Publicitate

Economic

Investiţie de 11 milioane de euro pentru redeschiderea restaurantului Panoramic din Braşov şi în înlocuirea telecabinei de pe Tâmpa

Publicat

pe

Publicitate

ANA Hotels, grupul hotelier care administrează mai multe hoteluri din Bucureşti, Poiana Braşov şi Eforie, investeşte 11 mil. euro în înlocuirea telecabinei din Braşov şi în re­des­chi­derea restaurantului Panoramic de pe muntele Tâmpa.

ANA Hotels a preluat la sfârşitul anului 2022 restaurantul Panoramic de la Aro Palace şi anunţa încă de atunci că are în plan punerea acestuia în circuitul turistic. Achiziţia restaurantului vine în completarea serviciilor de transport pe cablu pe care ANA Hotels le administrează pe muntele Tâmpa, telecabina din Braşov fiind în portofoliul ANA Hotels.

„În cursul acestui an va fi lansat un proiect unic pentru oraşul Braşov, în valoare estimată de peste 11 mil. euro, ce vizează două repere emblematice pentru oraş, anume înlocuirea telecabinei Tâmpa cu una de ultimă generaţie si reabilitarea restaurantului Panoramic, cu păstrarea specificului arhitecturii originale, din anii ‘70, acesta urmând a fi redeschis pentru public după mai bine de 15 ani”, spun pentru ZF reprezentanţii ANA Hotels.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes