Connect with us
Publicitate

Eveniment

INVESTIGAŢIE RECORDER / Ani de zile un profesor din Codlea şi-a corupt sexual elevele. Colegii şi şefii deşi stiau, nu au făcut nimic pentru a-l opri

Publicat

pe

Publicitate

Un profesor de 46 de ani de la un Colegiu Tehnic din Codlea a acționat timp de cel puțin patru ani, între 2018 și 2022, ca un prădător sexual printre elevele sale minore: a căutat să obțină avantaje sexuale sau a inițiat relații amoroase de lungă durată, vizându-le în special pe adolescentele aflate în situații vulnerabile.

Deși în ultima jumătate de an problema a fost cunoscută de o parte dintre colegii profesorului și de directoarea instituției, nimeni nu a luat nicio măsură împotriva comportamentului său. Mai mult, conducerea colegiului din Codlea a încercat în ultimele săptămâni să mușamalizeze cazul, negând cu vehemență existența situației și aranjând împreună cu profesorul o demisie din motive personale, transmite Recorder.

Indiferența sistemului n-a rămas însă doar la nivelul școlii: inspectorul școlar general al județului Brașov a recunoscut, nonșalant, că a auzit despre cazul profesorului de la Codlea, dar n-a depus niciun efort să afle adevărul, întrucât nu a primit o plângere oficială.

Recorder a documentat subiectul timp de mai multe săptămâni, a discutat cu părțile implicate și a căutat dovezi și mărturii, în încercarea de a afla adevărul din spatele unui caz pe cât de neglijat pe atât de grav: coruperea de minori de la înălțimea catedrei de profesor. Fostul cadru didactic neagă că ar fi avut relații nepotrivite cu elevele sale. Aproape toți colegii acestuia spun că n-au auzit și n-au văzut nimic.

Publicitate

Un amplu reportaj despre acest subiect puteţi vedea pe recorder.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Alexandru

  19 aprilie, 2022 at 8:41 am

  Totuși este norocos fiind chiar ,,acasă,, dar va avea parte de multă ,,fericire,,alături de colegii lui de ,,cameră,,! La mulți prieteni dragi!!!!

 2. Arivistul brasovean

  20 aprilie, 2022 at 4:55 pm

  Deci, colegii lui stiau!
  Si sunt inca pe posturi??
  Ar trebui pedepsiti chiar mai drastic decat individul in cauza!
  Pe el il vor pedepsi colegii cei noi, de la zdup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes