Connect with us
Publicitate

Cultural

Intrare gratuită pentru cupluri la 4 muzee din județul Brașov, de Ziua Îndrăgostiților

Publicat

pe

Publicitate

De un cadou inedit vor avea parte cuplurile care vor vizita marți, 14 februarie, 4 muzee din județul Brașov. Reprezentanții Muzeului de Etnografie Brașov au anunțat că oferă cuplurilor vizitarea gratuită la toate filialele sale din orașul de sub Tâmpa, dar și la cele din Săcele și Rupea.

Practic, turiștii, dar și localnicii care vor merge cu partenerul la Muzeul de Etnografie Brașov, Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea” din Rupea și Muzeul Etnografic Săcele vor putea să viziteze instituțiile de cultură fără să plătească bilet de intrare.

Pe lângă expozițiile permanente, au fost organizate și expoziții temporare atractive, care evidențiază bogăția moștenirii culturale din această zonă.

„Găteala capului la sașii din sud-estul Transilvaniei” (Muzeul de Etnografie Brașov), „Lemn și om – o poveste de viață din Brașov și sud-estul Transilvaniei” (Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului), „Tradiții și costume din Dăișoara” (Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea” din Rupea) și „Fascinanta întâlnire în Basarabia cu urmașii mocanilor săceleni” (Muzeul Etnografic Săcele) pot fi tot atâtea motive de petrecere a timpului alături de persoana iubită într-un cadru care amintește de timpurile trecute, când renașterea naturii aducea în sufletul oamenilor bucuria de a trăi.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes