Connect with us
Publicitate

Interviurile Brasov.net

Pasiunea, perseverența și unicitatea conceptului – rețeta sigură pentru reușita în afaceri, testată de brașoveanca Doriana Moldovan

Publicat

pe

Publicitate

Avea puțin peste 20 de ani când, plină de curaj, optimism și ambiție, a pus pe picioare propria-i afacere în domeniul mobilei, aici în Brașov. Asta după ce a studiat în Anglia și avea toate motivele să rămână acolo. Dragostea de țară însă și încrederea că poate avea succes și aici au adus-o acasă.

Este povestea Dorianei Moldovan, o tânără antreprenoare care a avut curajul să ia și viața, și business-ul în piept, și a și reușit. Doriana i-a povestit Mădălinei Csiki, în cea mai recentă ediție a Interviurilor Brasov.net – De vorbă despre tine, cum au fost primii pași în lumea afacerilor. Și a venit și cu câteva sfaturi pentru cei care vor să-i calce pe urme.

Primul, și cel mai important: să identifice o nișă neacoperită în domeniul în care vor să activeze, așa cum a făcut și ea. A ales designul de produs, foarte slab prezent pe piața din Romania la momentul respectiv. În plus, școala britanică, mult peste cea românească, și cunoștințele pe care le-a căpătat acolo i-au dat încredere că va reuși.

A încercat apoi să identifice acele elemente care să o diferențieze de concurență. Și, spune ea, practic asta este cea mai mare problemă a oamenilor de afaceri români: investesc foarte mult în tehnologie și prea puțin în acele elemente care să îi scoată din rând.

Publicitate

Compania ei a crescut pas cu pas, cu pasiune și perseverență. Pentru că în aceeași măsură au crescut și grijile și responsabilitățile. S-a „bătut” doi ani la rând cu nume mari ale industriei mondiale de mobilă la târgurile de specialitate de la Milano și s-a întors de acolo cu clienți din Oman, Franța, Italia, Austria sau Coreea – ceea ce i-a dat încredere în sine și a făcut-o să-și dea seama ca e pe drumul cel bun.

Dă play interviului și descoperă și tu povestea Dorianei și sfaturile ei pentru tinerii antreprenori.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes