Connect with us
Publicitate

Social

Intervenție medicală rară pentru un căprior

Publicat

pe

Reprezentanții Asociației de Protecția Animalelor „Milioane de Prieteni” au avut parte de două acțiuni dificile în aceste zile.

Publicitate

Un căprior aflat în grija echipei „Milioane de Prieteni” a fost operat din cauza unei probleme medicale rare. După ce a fost găsit singur și dezorientat, la numai trei luni, micuțul Kray a ajuns în grija cunoscutei asociații brașovene de protecție a animalelor. Din păcate nu a putut fi eliberat când a crescut suficient pentru ca a apărut o problemă medicală rară. Coarnele au început să îi crească anormal și să îi afecteze vederea. Pentru că nu există tratamet pentru așa ceva, a fost nevoie de o intervenție chirurgicală. „Intervenția fost una inedită și cu riscuri. A fost operat cu succes de către medicul colaborator al asociației, dr. Ciprian Cocianu și acum așteptăm cu toții, cu emoție, refacerea lui”, ne-au spus reprezentanții AMP.

De asemenea, 20 de prepelițe au fost salvate după ce proprietarul lor a vrut sa le arunce la gunoi sau să le dea mâncare la animale. Păsările au fost ținute în baterii mici, unde nu au avut spațiu să se miște, așa că o parte dintre ele nici nu pot sta pe picioare. Din cauza lipsei de vitamine și-au pierdut penele, iar starea lor este una delicată. „Au fost luate în grijă de președintle asociației, doamna Cristina Lapis, care le oferă acum toate condițiile necesare unui trai decent și le oferă tratament medical de specialitate”, ne-a spus Paula Ciotloș, vicepreședinte AMP Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes