Connect with us
Publicitate

Eveniment

Întârzieri mari pentru trenurile care trebuiau să ajungă la Braşov. S-au rupt şinele din cauza frigului

Publicat

pe

Circulaţia trenurilor se desfăşoară cu întârzieri, duminică, pe raza regionalelor CFR Iaşi, Braşov şi Craiova din cauza unor şine rupte în urma temperaturilor extreme. Pe două tronsoane din cadrul Regionalei Iaşi, Leşu Ilvei-Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei-Coşna, se menţine restricţia de viteză de 50 de kilometri pe oră, transmite News.ro.

Publicitate

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis, duminică dimineaţă, că traficul feroviar se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară, fără a fi înregistrate probleme majore în circulaţie.

”Menţionăm faptul că temperaturile extreme înregistrate în cursul nopţii, care în unele zone au fost de până la -13°C, au provocat pe raza mai multor Sucursale Regionale CF (Iaşi, Braşov şi Craiova) defecţiuni ale liniei CF (şine rupte) pe diferite secţiuni, iar circulaţia feroviară s-a realizat/se realizează pe un singur fir, generând întârzieri ale trenurilor. Personalul CFR SA a intervenit şi intervine operativ pentru remedierea acestor defecţiuni, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor”, a arătat sursa citată.

De asemenea, pe raza SRCF Iaşi, pe distanţa Leşu Ilvei-Poiana Ilvei şi Lunca Ilvei-Coşna se menţine restricţia de viteză de 50 de kilometri pe oră.

Publicitate

Pe distanţa Drăgăneşti – Fărcaşele (SRCF Craiova) a fost ridicată restricţia de viteză de 30 kilometri pe oră.

Potrivit sursei citate, întârzierile înregistrate în circulaţia trenurilor în această perioadă sunt cauzate de: restricţiile de viteză introduse în zonele afectate de condiţiile meteo nefavorabile, defectările materialului rulant, imposibilitatea manevrării macazelor (din cauza gerului) sau defecţiuni ale liniilor CF (şine rupte)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes