Connect with us
Publicitate

Social

Inspectoratul Școlar Județean Brașov are un nou inspector școlar general adjunct

Publicat

pe

Începând cu 1 iulie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Brașov are un nou inspector școlar general adjunct, în persoana doamnei profesor Ariana Oana Bucur.

Publicitate

Doamna profesor Bucur a fost numită prin Ordinul Ministrului Educației nr. 4162 din 30.06.2022, prin detașare în interesul învățământului, pe funcția de inspector școlar general adjunct, până la 31 august 2022, înlocuindu-l la conducerea instituției pe domnul profesor Ion Negrilă.

Doamna Ariana Oana Bucur este profesor titular pe catedra de Tehnologia informației și a comunicațiilor la Colegiul de Științe ale Naturii ‘Emil Racoviță’ Brașov, anterior numirii ocupând funcția de director, prin concurs, la Liceul ‘Andrei Mureșanu’ Brașov.

Doamna profesor Ariana Oana Bucur are o experiență vastă în managementul instituțiilor din învățământul preuniversitar, ocupând funcțiile de inspector școlar pentru resurse umane în perioada: 1995-1998 și 2002-2012, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Brașov în perioada: 2012-2020, secretar de stat în Ministerul Educației în perioada: 2017-2018.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes