Connect with us
Publicitate

Eveniment

Inspectorul şef al Gărzii Forestiere Braşov, Sandu-Ioan Mihalte, nu şi-a justificat 68.000 de euro. Agenţia Naţională de Iintegritate a sesizat Curtea de Apel Braşov

Publicat

pe

Agenţia Naţională de Iintegritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 68.000 Euro între averea dobândită şi veniturile realizate de Sandu-Ioan Mihalte, împreună cu familia lui. Sandu-Ioan Mihalte, este inspector şef al Gărzii Forestiere Braşov şi fost şef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaş RA. Conform ANI, veniturile nejustificate sunt din perioada în care acesta activa ca Şef al Ocolului Silvic Bucegi – Piatra Craiului Ciucaş RA.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Braşov, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Sandu-Ioan Mihalte, împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiei”, se precizează în comunicat.

De asemenea, ANI a anunţat că sesizat şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov în vederea stabilirii obligaţiilor fiscale ale societăţii comerciale al cărei asociat unic şi administrator este soţia persoanei evaluate, cu privire la operaţiunile de creditare a societăţii de către soţia persoanei evaluate în valoare de 271.555 Lei, respectiv restituirea împrumuturilor către aceasta în sumă de 545.868 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes