Connect with us
Publicitate

Eveniment

Înşelătorie după înşelătorie. Un braşovean a vândut aceeaşi maşină de mai multe ori

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bod desfășoară cercetări în legătură cu un caz de înșelăciune, după ce un bărbat din localitatea Bod a reușit să vândă de mai multe ori aceeași mașină și un șemineu. Incidentul a fost dezvăluit după ce mai mulți cumpărători au reclamat că individul în cauză a prezentat fotografii ale vehiculului și ale șemineului, dar a dispărut în momentul în care a primit banii pentru aceste tranzacții.

Potrivit anchetei derulate de polițiști, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Bod, este acuzat că a înșelat două persoane după ce le-a arătat imagini cu același autovehicul pe care pretindea că îl vinde. După ce a primit banii pentru mașină de la fiecare cumpărător, individul a rupt orice contact cu aceștia, refuzând să finalizeze tranzacția.

În timpul investigației, polițiștii au descoperit și un alt caz în care bărbatul a primit o sumă de bani după ce a prezentat unei persoane fotografii cu un șemineu pe care susținea că îl vinde. La fel ca și în cazul mașinii, individul a dispărut imediat după ce a încasat banii, fără a livra produsul promis cumpărătorului.

Ca urmare a acestor infracțiuni, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru înșelăciune, iar bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

Dosarul este în prezent în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care va analiza probatoriul strâns de polițiști în această cauză complexă. Autoritățile continuă investigațiile pentru a identifica și alte posibile victime ale înșelăciunilor comise de individul în cauză.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes