Connect with us
Publicitate

Util

Înscrierea copiilor la grădiniță începe pe data de 30 mai. Datele celor mici pot fi comunicate online, însă dosarele se depun personal

Publicitate

Publicat

pe

Înscrierea copiilor la grădiniță începe pe data de 30 mai, iar reînscrierea din 16 mai. Datele celor mici pot fi comunicate de către părinți online, însă dosarele se depun personal.

Publicitate

Ministerul Educației anunță că reînscrierea copiilor de grădiniță începe din data de 16 mai, iar înscrierea celor nou-veniți din data de 30 mai.

Programul va fi stabilit de conducerea grădiniței și va fi afișat la loc vizibil în fiecare grădiniță.

De asemenea, părinții pot comunica grădiniței prin fax, poștă electronică sau telefonic datele necesare pentru a se face planificarea pentru depunerea dosarelor, iar depunerea dosarelor se va desfășura conform planificării făcute de fiecare grădiniță, „pe zile și pe intervale orare”.

Publicitate

Ministerul anunță că ocuparea locurilor libere, după reînscrieri, se va face în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare, grupa mijlocie și grupa mică.

Dacă numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul de locuri libere, vor fi aplicate succesiv criterii de departajare generale și criterii de departajare specifice: https://www.edu.ro/sites/default/files/_fi%C8%99iere/Minister/2022/inv.%20preuniversitar/Adresa_ME_28074_2022_inscriere_reinscriere_inv_prescolar.pdf

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes