Connect with us
Publicitate

Social

Iniţiativă inedită a RATBV. Oferă intrări gratuite la rezervaţia de zimbrii de la Vama Buzăului

Publicat

pe

Publicitate

RATBV îi ajută pe clienții săi să-și facă programul pentru week-end-ul prelungit de 1 mai și le oferă ocazia unei ieșiri în natură, cu posibilitatea vizitării gratuite a Rezervației naturale ”Valea Zimbrilor” din Vama Buzăului. Astfel, societatea va oferi vineri, 28 aprilie 2023, la casieria din terminalul ”Triaj”, începând cu orele 06.00, un număr de 25 de pachete a câte două vouchere de intrare gratuită la Rezervația ”Valea Zimbrilor”.

Voucherele vor fi acordate persoanelor care își vor achiziționa vineri unul dintre cele opt tipuri de abonamente de 30 sau 365 de zile, respectiv: abonament lunar sau anual metropolitan; abonament lunar sau anual urban, abonament lunar urban nenominal; abonament lunar sau anual periurban ori lunar periurban nenominal.

”Credem că facem o surpriză plăcută clienților noștri fideli care își vor înnoi abonamentul vineri, iar pe alții îi vom convinge, și prin acest gest, că sistemul de transport public al RATBV are atenția centrată pe călători. Am ales acest punct de vânzare pentru distribuția voucherelor gratuite tocmai pentru că prin acest terminal trec autobuzele de pe linia 540, ce asigură legătura cu Vama Buzăului. Având în vedere că un abonament lunar urban sau periurban costă 80 de lei, prin primirea a două vouchere, ce pot fi folosite de două persoane adulte, abonamentul de transport rămâne la jumătate de preț”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

De menționat și faptul că, la solicitarea Primăriei Vama Buzăului, începând cu ziua de 1 mai a.c. se modifică orarul de circulației al autobuzelor de pe linia 540 în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, fără a se influența numărul de curse zilnice. Noul orar de circulație va fi afișat în stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes