Connect with us
Publicitate

Fapt divers

INEDIT / Imagini din „Casa albastră” a prinţului Charles, de la Viscri, au fost publicate de un important cotidian argentinian

Publicitate

Publicat

pe

„Casa albastră” din Viscri, deținută de prințul Charles este descrisă drept „fermecătoare”, de cotidianul argentinian La Nacion. Casa are șapte camere duble cu baie, o sufragerie, un living și o bucătărie, iar decorul este inedit.

Publicitate

Se știe că prințul Charles deține un număr mare de proprietăți în întreaga lume, cum ar fi casa de weekend în care obișnuia să se odihnească cu Lady Di și pe care a scos-o recent la vânzare.

Poate una dintre cele mai puțin cunoscute este „Casa albastră”, pe care a cumpărat-o în 2006 în România, după ce a vizitat țara și a fost fermecată de zonele rurale ale acesteia, potrivit La Nacion.

Prințul de Wales a vizitat România în 1998 și a devenit fascinat de țară. În special, el era interesat de zonele sale rurale, așa că, atunci când opt ani mai târziu a apărut o oportunitate imobiliară, nu a stat pe gânduri. Astfel, fiul Elisabeta a II-a a cumpărat o casă în Viscri, un mic sat din Transilvania. Casa este cunoscută sub numele de „Casa albastră”, datorită culorii pereților săi exteriori.

Publicitate

La prima vedere, nu pare a fi genul de proprietate de care ar fi interesat un regal britanic, cu toate acestea, casa are spații mari care au fost refăcute pentru a răspunde cerințelor noului proprietar.

„Casa albastră” are șapte camere duble cu baie, o sufragerie, un living și o bucătărie. Poate că cel mai impresionant din ceea ce poate fi văzut în fotografiile care au fost lansate acum este decorul locului. Fiecare dintre spații este amenajat cu mobilier vechi din Transilvania.

Imagini cu interiorul casei pot fi văzute în galeria realizată de La Nacion.

Din decor lipsește televizorul sau radioul, dând un aer vintage locului. Trei dintre băile dormitoarelor au propria cadă. Acest spațiu este decorat cu tapet cu modele și plăci pictate manual, care reflectă cultura autentică din Transilvania. În plus, există o baie foarte specială în casă, care are o cadă separată.

Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, care organizează aici ateliere de restaurare tradiţională şi de ţesut, precum şi cursuri de agricultură. Fiecare corp de clădire a fost revalorificat,relatează libertatea.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes