Connect with us
Publicitate

Entertainment

Îndrăgita artistă Claudia Pavel poate intra în Cartea Recordurilor: a filmat în 3 zile 29 de videoclipuri împreună cu 25 de copii din Braşov

Publicat

pe

Chiar de 1 iunie îndrăgita solista Claudia Pavel a lansat un proiect interesant, ceva care nu s-a mai făcut la noi în tară. Este vorba de „Cântecele literelor” cu Academia Micilor Artişti la care a lucrat cu 25 de copii 29 de videoclipuri în 3 zile.

Publicitate

„Proiectul s-a născut datorită lui Noah, fiul meu, pentru că atunci când era mai mititel îmi doream să-i pun o piesă în limba română cu literele, copii, trebuie să învețe literele când sunt mici, și să le învețe din joacă. Și nu existau decât din joacă, în limba engleză, în franceză și în toate limbile pământului. Și în limba română nu există un proiect muzical distractiv, educativ și modern în același timp. Proiectul se numește Cântecele literelor și poate fi ascultat pe pagina de Youtube al Academiei Micilor Artiști. Am făcut niște workshopuri la Școala Waldorf din Brașov și proiectul l-am înregistrat cu copiii de la școala Waldorf, niște copii extraordinari de muzicali. Filozofia Waldorf include un instrument în viața copilului, deci fiecare copil de acolo studiază un instrument. Învață în joacă și e o filozofie care pe mine m-a atras foarte tare. Astfel, copiii de acolo s-au potrivit mănușă proiectului, fiind copii care au absolvit Academia Micilor Artiști. Pe 1 iunie se va lansa litera A, o să lansăm câte o literă pe săptămână, am filmat 29 de videoclipuri în 3 zile – 3 minute de fiecare. Un adevărat record. Cu 25 de copii, alături de Noah – care are 8 ani și jumătate, termină clasa 1. Toții copii au rolurile principale. A fost un adevărat maraton. A fost o nebunie, dar ei au fost foarte implicați încă de la început“, a povestit solista.

Acest proiect a fost ideea surorilor Pavel, Claudia și Paula, pentru micuțul Noah.

„Cu 25 de copii, alături de Noah, care are 8 ani si jumătate, termina clasa 1. Toţi copiii au rolurile principale. A fost un adevarat maraton. A fost o nebunie, dar ei au fost foarte implicaţi încă de la început. O mare experienţă pentru copii să meargă într-un studio profesionist, să înregistreze piesa ca după aia sa filmeze un videoclip pe o pânză verde, în cromă. Ca pe urmă să se vadă pe tv în desene animate este fascinant. Au învătat multe.”, a mai spus Claudia Pavel.

Publicitate
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes