Connect with us
Publicitate

Eveniment

Indivizii care au lovit o tânără în centrul orașului rămân în arest. Tribunalul Brașov le-a respins contestația

Publicat

pe

La o săptămână de la agresiunea șocantă care a fost filmată chiar în centrul istoric al Brașovului, principalii suspecți implicați în acest caz au aflat că rămân în continuare în spatele gratiilor. După ce Judecătoria Brașov a decis să îi aresteze preventiv pentru 15 zile, indivizii au făcut contestație. Magistrații Tribunalului Brașov i-au considerat pericol public și au respins cererea lor, astfel că inculpații rămân în continuare în arest.

Publicitate

Iată soluția pe scurt a instanței:

„Respinge contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi de către inculpaţii MIHAI CĂTĂLIN ŞTEFAN şi DUMITRESCU ALIN împotriva încheierii nr.89 din data de 26.06.2022 pronunţată în dosar penal nr. 13795/197/2022 al Judecătoriei Braşov,pe care o menţine . În baza art.275 alin. 2,3,4 C. proc. pen., obligă contestatorii inculpaţi MIHAI CĂTĂLIN ŞTEFAN şi DUMITRESCU ALIN să plătească fiecare statului suma de câte 100 lei,restul cheltuielilor judiciare rămân în sarcina statului . Onorariul apărătorului din oficiu-avocat Lucaci Lucian în cuantum de câte 313 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei şi rămâne în sarcina statului. Definitivă”.

Vă reamintim că în urmă cu o săptămână, o tânără de 33 de ani din Brașov a fost lovită cu bestialitate până când a căzut la pământ de un individ de 32 de ani din București. După audierea martorilor, anchetatorii au descoperit că agresorul a avut un complice, un prieten tot în vârstă de 32 de ani, din București.

Publicitate

Informații suplimentare și imagini legate de acest caz puteți găsi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes