Connect with us
Publicitate

Eveniment

Incidentele de pe Aeroportul Braşov par să nu se mai oprească! Sute de pasageri „lăsaţi cu ochii în soare” după ce avionul a plecat gol la Londra. Zborul a fost anulat

Publicat

pe

Peste 220 de pasageri care trebuiau decoleze luni după-amiază cu compania aeriană Wizz Air din Brașov spre Londra au rămas captivi în aeroportul din Brașov. Mai mult, Wizz Air nu a reprogramat zborul anulat pentru astăzi, așa cum ar fi fost de așteptat în astfel de circumstanțe. De asemenea, compania nu a luat măsuri pentru a îndruma pasagerii către zborurile altor companii aeriene, o practică obișnuită în industrie, mai ales în cazul situațiilor neprevăzute.

Publicitate

Într-o săptămână în care cererea pentru călătorii a atins cote maxime, între 28 august și 4 septembrie, toate zborurile Wizz Air din București, Sibiu, Târgu Mureș și Brașov au fost complet rezervate. Aceasta lasă pasagerilor din Brașov cu puține alternative pentru a ajunge la destinație folosind această companie low-cost, transmite BoardingPass.

În consecință, mulți călători se vor vedea nevoiți să scoată din propriul buzunar sume semnificative pentru a ajunge la destinație, pe fondul lipsei de asistență din partea companiei aeriene. Acest lucru ridică întrebări cu privire la politica de gestionare a situațiilor critice și la responsabilitatea față de pasageri pe care o poartă Wizz Air.

Surse BoardingPass spun că avionul a decolat luni seara din București spre Londra, fără a avea la bord pasageri.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes