Connect with us
Publicitate

Eveniment

Incident violent în Săcele! Un tânăr a amenințat cu moartea și a atacat cu un topor mai mulți polițiști și jandarmi

Publicat

pe

Un incident grav a avut loc în seara zilei de 17 iunie, în municipiul Săcele, când un bărbat de 20 de ani a provocat panică și violență, amenințând cu moartea și atacând cu un topor mai multe persoane, printre care doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Săcele și șapte jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov.

Totul a început în jurul orei 20:00, atunci când autoritățile au primit o sesizare de la numărul de urgență 112 referitoare la o stare conflictuală violentă între alte persoane. La sosirea polițiștilor și jandarmilor pe strada Amurgului, indivizii aflați în conflict au fost întâmpinați de un tânăr înfuriat înarmat cu un topor, care a început să îi amenințe cu moartea, agitându-l periculos în aer.

Într-o încercare de a se apăra și a restabili ordinea, forțele de ordine au fost nevoite să folosească mijloace de apărare, şi au folosit spray-urile lacrimogene disponibile. asta pentru că atacatorul a început să arunce cu bolovani înspre ei.

Situația a escaladat rapid, iar pentru calmarea și gestionarea situației de criză, au fost chemați și alți membri ai forțelor de intervenție, inclusiv un echipaj SAS și un echipaj antiterorist de la jandarmi, precum și un al doilea echipaj de jandarmi.

Publicitate

În urma evenimentelor violente, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

stăzi, 18 iunie 2023, Judecătoria Brașov a aprobat propunerea Parchetului de arestare preventivă, dispunând astfel arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile în acest caz sunt coordonate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, cu sprijinul Poliției Municipiului Săcele pentru efectuarea unor acte specifice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes