Connect with us
Publicitate

Eveniment

Incident şocant în Braşov! O femeie a dat foc locuinţei unui vecin. Flăcările au cuprins aproape tot imobilul

Publicat

pe

Publicitate

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere prin incendiere.

În noaptea de 05/06.05.2024, în jurul orei 01:30, o persoană de sex feminin în vârstă de 59 de ani, care locuia într-un imobil tip vagon situat în zona Noua-Dârste și care era împărțit în patru locuințe, dintre care una îi aparținea, a incendiat partea din imobil a vecinului său prin plasarea unei bucăți aprinse de carton dedesubt.

Incendiul s-a propagat și la celelalte două părți din imobil, în interior aflându-se 2 dintre ceilalți 3 locatari.

Persoanele din interior au fost evacuate, însă incendiul a ars pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați și a provocat pagube evaluate de victime la circa 29.000 de lei.

Publicitate

Incendierea ar fi avut loc pe fondul unor certuri survenite la o petrecere organizată de inculpată în seara respectivă în curtea imobilului, dar și a unei stări conflictuale mai vechi. Se impune mențiunea că inculpata a evacuat-o doar pe persoana cu care nu se afla în stare conflictuală, vecinul direct al acesteia fiind scos din locuință exclusiv ca urmare a intervenției prompte a organelor de poliție venite ulterior la fața locului, care au sesizat starea de pericol pentru viața sa.

Persoana în cauză a fost reținută la data de 6 mai 2024, iar la data de 7 mai 2024 a fost propusă pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov.

În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru 30 de zile.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Secția 4 Poliție Brașov. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes