Connect with us
Publicitate

Administrație

Închiderea pentru maşini a centrului istoric al Braşovului în weekend va fi decisă în şedinţa Consiliului Local. Excepţiile de la regulament: autoturismele riveranilor, serviciile de urgenţă şi autobuzele

Publicat

pe

Publicitate

Închiderea centrului istoric al Braşovului la sfârșit de săptămână pentru anumite categorii de autovehicule va fi decisă în ședința Consiliul Local din această lună.

Zona stabilită pentru această măsură este delimitată de Bulevardul Eroilor, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Drumul Poienii, Zona de agrement Pietrele lui Solomon, Tâmpa, transmite Radio România Braşov FM.

Închiderea Centrului istoric al Braşovului la sfârșit de săptămână pentru anumite categorii de autovehicule va fi decisă în ședința de plen a ConsiliuluiLocal din 25 aprilie.

Regulamentul pentru accesul auto în Zona cu Nivel Scăzut de Emisii şi Trafic Limitat din Centrul Istoric al Municipiului Braşov prevede, în esență restricţionarea accesului auto în weekenduri – de vineri seara, începând cu ora 18.00, până duminică seara, ora 22.00.

Publicitate

Zona stabilită pentru această măsură este delimitată de Bulevardul Eroilor, str. Constantin Dobrogeanu Gherea, Drumul Poienii, Zona de agrement Pietrele lui Solomon, Tâmpa.

Excepțiile de la acest regulament îl reprezintă riveranii, serviciile de urgenţă, cele de utilitate publică, cele de transport public.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes