Connect with us
Publicitate

Social

Începe plata indemnizațiilor pentru președinții, membrii și operatorii secțiilor de votare de la alegerile locale din 27 septembrie

Publicat

pe

În perioada 12 oct – 16 oct 2020, Primăria Municipiului Brașov va face plata indemnizațiilor pentru președinții, locțiitorii, operatorii și membrii din cele 182 de secții de votare care au funcționat la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Publicitate

De luni, 12 octombrie, încep plățile electronice pentru membrii secțiilor de votare, iar de marți, 13 octombrie, încep plățile pentru cei care au optat să își ridice personal banii de la casieria primăriei.

Valoarea indemnizației pentru președinte, locțiitor și operatorul de calculator este de 1.225 de lei, iar pentru membrii este de 775 de lei.

În prima etapă, de luni, se vor face viramentele pentru cei care au optat pentru virarea indemnizației în conturile bancare.

Publicitate

Plățile se pot face doar în conturile bancare deschise pe numele celor care au fost membri în secțiile de votare și doar în conturile deschise la băncile comerciale. Membrii care au depus solicitare în conturi deschise pe numele altor persoane sau într-un cont Revolut sunt rugate să revină cu o solicitare de virare în cont de bancă comercială sau să se prezinte  pentru ridicare în numerar.

Persoanele care doresc virarea indemnizaţiei în cont bancar (deschis la o unitate bancară din România) şi nu au depus solicitare până la această dată, sunt rugate să depună o cerere la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Braşov sau la adresa de e-mail [email protected], în care vor menţiona numele, calitatea (membru, preşedinte, locţiitor, operator), numărul de telefon şi numărul secţiei de votare. La cerere se vor anexa copia CI şi un document bancar cu codul IBAN.

Plățile pentru persoanele care au optat pentru plata prin casierie vor începe în data de 13 octombrie, la Primăria Braşov (B-dul Eroilor nr 8, intrarea dinspre parcul N. Titulescu, la subsol).

Indemnizaţia se va elibera personal, pe baza actului de identitate valabil, în original, conform următorului program:

ZiuaInterval orarSecţii
Marţi 13.10.202015°°-18°°1-91
Miercuri 14.10.202015°°-18°°92-182
Joi 15.10.202015°°-18°°1-91
Vineri 16.10.202013°°-16°°92-182

Facem apel către persoanele care vor ridica sumele în numerar, de la casierie, să respecte normele de protecție sanitară impuse în această perioadă, inclusiv purtarea măștii în zona de așteptare din exteriorul primăriei și păstrarea distanței fizice de cel puțin 1,5 metri.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes