Connect with us
Publicitate

Administrație

Începe montarea panourilor electorale

Publicat

pe

De miercuri începe montarea panourilor de afișaj pentru campania electorală destinată pentru Senat și Camera Deputaților.

Publicitate

Activitatea de montare a panourilor se va derula pe parcursul a două zile, miercuri și joi, astfel încât cele 208 panouri din toate cele 26 de locații să fie pregătite pentru data de 6 noiembrie, dată la care începe campania electorală. Până la această dată, este interzisă afișarea de materiale de promovare electorală pe aceste panouri.

Având în vedere numărul de panouri pentru fiecare locație, respectiv 8 panouri/locație, dimensiunea fiecărui panou, de 100 cm x 100 cm, precum și prevederile legale privind dimensiunea afișelor, toate acestea coroborate cu numărul de partide și alianțe politice care au candidați la aceste alegeri, Primăria Braşov consideră că aceste panouri asigură fiecărui candidat posibilitatea de a se promova.

„Facem un apel către formațiunile politice să respecte dreptul fiecăruia de își promova oferta electorală, în sensul de a nu ocupa cu afișele unui anumit partid toate panourile sau de a lipi propriile afișe peste cele ale altor partide sau alianțe.” se arată în comunicatul Primăriei Braşov.

Publicitate

Panourile se vor demonta la încheierea campaniei electorale, în data de 5 decembrie, ora 7.00. Afişajul în scopuri electorale în alte locuri este permis numai cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, după caz, al deţinătorilor imobilelor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes