Connect with us
Publicitate

Administrație

Începe marea deratizare, dezinsecție și dezinfecție în şcoli şi în parcuri

Publicat

pe

Primăria Braşov anunţă că începe deratizarea, dezinsecția și dezinfecția unităților de învățământ și o nouă campanie de dezinsecție și de tratamente împotriva căpușelor pe domeniul public.

Publicitate

Începând cu data de 2.09.2020 se vor efectua :

– Servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în incinta unităților de învățământ și instituțiilor publice din municipiul Brașov, substanțele folosite sunt:
Pentru deratizare substanța utilizată este Agrorat Wax Blocks, substanța activă brodifacoum;
Pentru dezinsecție substanța utilizată este Super Killer 25 EC, substanța activă cipermetrin.
Pentru dezinfecție substanța utilizată este Ecodis PRO RLT, substanța activă hipoclorit de sodiu – dioxid de clor – clorura de sodiu.

– Servicii de dezinsecție etapa a V-a – trei treceri, pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov. Substanțele utilizate sunt : Cymina Plus, având substanța activă cipermetrin folosite pentru combaterea insectelor adulte și Biopren 50 LML, insecticid pentru combaterea larvelor, având substanța activă S-metopren.

totodată, primăria roagă cetățenii municipiului Brașov să efectueze serviciile de dezinsecție în spațiile deschise pe care le dețin, curțile interioare, concomitent cu serviciile de dezinsecție pe domeniu public.

Publicitate

– Tratamente pentru combaterea căpușelor în zonele de agrement, parcuri, locuri de joacă, din municipiul Brașov. Substanța utilizată este : Deltatim Plus, având substanța activă deltametrin.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

Autorităţile locale îi roagă pe apicultori ca, în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea căpușelor și a serviciilor de dezinsecție pe domeniu public și privat, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes