Connect with us
Publicitate

Social

Începând de astăzi, persoanele nevaccinate pot intra în magazinele alimentare din mall-uri. Principala condiție este să existe culoare speciale de acces

Publicat

pe

Publicitate

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, iar odată cu această decizie autoritățile au venit cu noi măsuri de relaxare. Vestea bună pentru persoanele nevaccinate este faptul că de astăzi pot intra în supermarketurile și hipermarketurile din marile centre comerciale fără să prezinte certificatul verde la intrare.

Pentru ca acest lucru să fie permis, administratorii magazinelor trebuie să amenajeze culoare separate de acces, să reducă numărul coșurilor de cumpărături și să asigure o suprafață de 4 metri pătrați pentru fiecare client în parte.

În decizia autorităților rămâne valabilă regula care permite accesul tuturor persoanelor, fie vaccinate sau nu, în magazinele cu suprafața mai mică sau egală cu 200 de metri pătrați. Programul de lucru al operatorilor economici rămâne între orele 5.00 și 22.00, cu excepția farmaciilor, benzinăriilor, operatorilor din transportul de persoane și mărfuri și a celor care fac livrări la domiciliu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes