Connect with us
Publicitate

Administrație

Încep demersurile pentru Autostrada Brașov – București. Orban: „Va fi o alternativă la tronsonul cel mai aglomerat din România”

Publicat

pe

Aglomerația drumului spre munte ar putea fi rezolvată în câțiva ani. Joi, 27 august, Ludovic Orban a anunțat proiectul Autostrăzii București – Brașov, în cadrul unei conferințe de presă, mai precis sectorul Ploiești – Brașov.

„Este prevăzută o investiţie care să fie o alternativă la DN 1 Comarnic – Braşov, la tronsonul cel mai aglomerat din România. Acolo urmează să construim autostradă şi vom da drumul la licitaţie pentru revizuirea studiului de fezabilitate şi realizarea proiectului tehnic.

Drumul respectiv este o alternativă. Pe pe DN1 o iei spre Câmpina, pe Valea Doftanei, şi traversezi spre Săcele. Practic, se semnează contractul de elaborare a studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii care va reprezenta o alternativă de deplasare la DN1 care să facă legătura între Braşov şi Ploieşti”, a declarat Ludovic Orban.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes