Connect with us
Publicitate

Administrație

Încep angajările la Aeroportul Brașov. Zeci de posturi vor fi scoase la concurs

Publicat

pe

Publicitate

Încep angajările la Aeroportul Brașov.

Aeroportul Internațional Brașov își va începe oficial activitatea pe 15 iunie, iar până atunci este necesară completarea organigramei. Directorul Alexandru Anghel a declarat pentru MyTEX că vor fi scoase la concurs cel puțin 51 de posturi, numărul putând crește.

Astfel, în scurt timp, la Aeroportul Internațional Brașov vor fi disponibile 51 de locuri de muncă, concursurile urmând să înceapă în luna februarie.

Directorul Aeroportului Internațional Brașov, Alexandru Anghel, a declarat: „Am făcut deja un draft de buget. Organigrama cuprinde 51 de posturi, dar momentan este gândită pentru un program de 12 ore. Dacă se va constata că este nevoie de un program de 24 de ore, va crește și numărul angajaților.”

Publicitate

Vor fi mai multe etape în care se vor face interviuri și angajări. Este important ca oamenii să trimită CV-uri țintit, pentru posturile pentru care optează. Pentru asta e nevoie să aștepte puțin, să venim cu toate detaliile. Noi vom oferi aceste detalii în scurt timp.

Vom face anunțuri în presă, vor fi disponibile și pe site-ul Consiliului Județean, poate și pe site-ul Aeroportului. Primele posturi vor fi scoase în scurt timp, cel mai probabil în luna februarie. Apoi, vom continua în mai multe etape, până când vom completa toate posturile de care este nevoie.”

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes