Connect with us
Publicitate

Eveniment

Încă un pieton a fost accidentat pe o stradă din Brașov. Bărbatul de 70 de ani a fost transportat la spital. Este al doilea pieton lovit de mașină astăzi

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut în cartierul Astra. Două mașini s-au izbit violent la intersecția străzilor Carpaților și Barbu Lăutaru, iar în urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar și a lovit pietonul de 70 de ani.

Oamenii care au fost martori la accident au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanțe. Victima a primit primul ajutor la locul accidentului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Județean din Brașov.

Polițiștii au testat ambii șoferi pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost zero. Agenții de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac verificări pentru a afla cum s-a petrecut accidentul și cine se face vinovat de rănirea pietonului.

Vă reamintim că tot astăzi un alt pieton a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o zebră de la intersecția străzilor Zorilor și Sitarului. Victima a fost transportată la spital, iar șoferul de 48 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Foto: Facebook.com / Mihai Alexandru

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mara

    19 ianuarie, 2022 at 1:24 am

    Strada Carpaților și Barbu Lăutaru sunt în cartierul Astra, nu aparțin de Răcădău,informați-vă înante de a scrie un articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes