Connect with us
Publicitate

Sport

Încă trei transferuri pentru Corona Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Corona Brașov își completează echipa pentru sezonul 2020-2021, cu alte trei jucătoare de perspectivă. Pivotul Sarah Darie, interul stânga Carla Lăcătuș și extrema dreapta Flavia Munteanu (foto sus) se alătură formaţiei braşovene care are ca obiectiv promovarea în Liga Naţională.

Sarah Darie

La 18 ani, Sarah Darie este componentă a echipelor naționale de junioare și tineret ale României. Este formată și crescută la Galați, iar pasul spre performanță l-a facut la Târgu-Mureș. Are un loc 5 cu Naționala de tineret la Europenele din 2019 şi un loc 11 la Campionatul European de junioare din Slovenia, tot în 2019. Pe plan naţional, alături de echipele de club HC Art Galați și CSM Târgu-Mureș a câștigat titlurile de campioană națională de junioare, în sezonul 2014-2015, respectiv 2018-2019.

Carla Lăcătuş

Carla Lăcătuș este o jucătoare care poate juca atât pe inter stânga cât și pe centru la linia de 9 metri. Până la 18 ani, are în palmares 6 titluri de campioană națională de junioare alături  Olimpic Târgu-Mureș, şi trei titluri de vicecampioană, iar cu  echipa națională de tineret a României a ocupat locul 5 la Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2019.

Flavia Munteanu, 18 ani, este una dintre cele mai promițătoare extreme dreapta din România, talentul și îndemânarea fiindu-i validate prin titulatura de „cea mai bună extremă dreapta” în cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Naționale de junioare din sezoanele 2017-2018 și 2018-2019. Are în palmares 5 titluri de campioană națională cu Târgu-Mureș și este componentă a echipei naționale a României.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fritz Walter

    6 iulie, 2020 at 3:26 pm

    Aceasta sala de gimnastica trebuie construita în alta parte. Aici, trebuie o sala în care sa facă sport toți elevii școlii nr. 2! Care sunt foarte multi, școala aceasta fiind una din cele mai mari școli din oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes