Connect with us
Publicitate

Administrație

Încă o grădiniţă şi o şcoală din judeţul Braşov au trecut la scenariul roşu de funcţionare

Publicat

pe

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat astăzi o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea dezbaterii și votării propunerilor – avizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov și de Inspectoratul Școlar Județean – de trecere în scenariul roșu de funcționare a Grădiniței cu program normal din localitatea Lunca Câlnicului și a Școlii gimnaziale din localitatea Tărlungeni.

Publicitate

La Grădinița cu program normal din Lunca Câlnicului, motivul este existența a 3 cazuri confirmate de COVID-19 la îngrijitoare și educatoare, iar la Școala gimnazială Tărlungeni – apariția a 7 cazuri de COVID-19 la elevi care provin din două case de copii de pe raza localității.

Cu unanimitate de voturi, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență au adoptat Hotărârea nr. 23/05.10.2020, ce prevede trecerea Grădiniței cu program normal din Lunca Câlnicului la scenariul roșu până în data de 11.10.2020, și trecerea Școlii gimnaziale din Tărlungeni la scenariul roșu până în data de 18.10.2020.

foto: romaniatv.net

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes