Connect with us
Publicitate

Turism

Încă o dovadă că Braşovul este poate cel mai frumos oraş al ţării! Oraşul a fost inclus în top 25 cele mai bune destinații din lume în 2024 de către Tripadvisor, cel mai important site de turism din lume. Este în top alături de Tokyo, Seoul, La Paz sau Casablanca

Publicat

pe

Orașul Brașov a fost inclus într-un top al celor mai bune 25 de destinații turistice din lume în 2024. Clasamentul a fost realizat de Tripadvisor, cel mai important site de turism din lume.

Publicitate

În topul Trending Destinations World (cele mai populare destinații din lume) de pe Tripadvisor în 2024, Brașovul ocupă locul 21, fiind de altfel și singura locație din Europa în acest clasament.

Câștigătorii premiilor ‘Alegerea turistului-Cele mai bune dintre cele mai bune’ sunt destinații ale căror hoteluri, restaurante și activități posibile au primit un volum mare de recenzii și opinii foarte pozitive din partea comunității noastre, pe o perioadă de 12 luni.

Mai puțin de 1% din cele 8 milioane de înregistrări Tripadvisor primesc premiul Best of the Best, ceea ce înseamnă cel mai înalt nivel de excelență în călătorii.

Publicitate

„În centrul României se află Brașovul, un amestec armonios de farmec tradițional și viața modernă a orașului. Mergeți cu un autobuz cu etaj în jurul orașului pentru a vă orienta și a clădirile din mers, apoi coborâți pentru a vă strecura pe Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa. Faceți o excursie de o zi pentru a vedea biserica fortificată din Prejmer, sanctuarul ursului brun Libearty și Castelul Bran, cunoscut altfel sub numele de Castelul lui Dracula”, este descrierea făcută Brașovului pe Tripadvisor.

Top cele mai populare destinații de pe TripAdvisor în 2024

 1. Tokyo – Japonia
 2. Seoul – Coreea de Sud
 3. Halong Bay – Vietnam
 4. Palawan Island – Filipine
 5. Sa Pa – Vietnam
 6. Bogota – Columbia
 7. Pattaya – Thailanda
 8. Alajuela – Costa Rica
 9. Phnom Penh – Cambodgia
 10. Kuala Lumpur – Malaezia
 11. Jeju Island – Coreea de Sud
 12. Viti Levu – Fiji
 13. Chennai (Madras) – India
 14. Puebla – Mexic
 15. Bandung – Indonezia
 16. Panama City – Panama
 17. Huaraz – Peru
 18. Nairobi – Kenya
 19. La Paz – Bolivia
 20. Port Ghalib – Egipt
 21. Brașov – România
 22. Manta – Ecuador
 23. Casablanca – Maroc
 24. Santiago – Columbia
 25. Taipei – Taiwan
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes