Connect with us
Publicitate

Entertainment

Înainte să devină cunoscut, brașoveanul Adrian Nartea a ajuns pe zgârie norii din New York. Ce meserie a avut îndrăgitul actor până la debutul în televiziune și film

Publicat

pe

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori români nu s-a gândit niciodată că va avea succes în această meserie. Brașoveanul Adrian Nartea a cochetat cu lumea artistică, dar a început să prindă gustul celebrității odată cu debutul în modeling. Primele ședințe foto și prezentări de modă le-a avut în orașul său natal. Dar fotografiile făcute pentru firme cunoscute pe plan mondial au ajuns inclusiv pe clădirile din Statele Unite ale Americii.

Publicitate

„Lucrurile au venit treptat, dintr-o prezentare de modă la Brașov… în alta în București, apoi unele la festivaluri, apoi internaționale, la Milano. De acolo am ajuns la castinguri pentru reclame, întâi local, iar apoi la unele internaționale, inclusiv pe zgârie-norii din New York, unde prietenii mă anunțau că sunt pe led-urile de acolo, sau în Australia, unde m-a găsit un vechi amic din Brașov. Cred că totul a venit natural, nu am forțat ceva. Am găsit pasiunea, am văzut că am talent… și atunci mi-am dat voie să fac asta, am zis why not”, a povestit Adrian Nartea pentru viva.ro.

Succesul a venit în timp, dar cu foarte multă muncă în spate. Celebritatea a însemnat atât avantaje, cât și dezavantaje, dar Adrian Nartea a reușit își gestioneze perfect, până acum, viața privată, dar și cea profesională.

„În primul rând, este o responsabilitate pe care ți-o asumi ca persoană publică, deoarece devii un vector de imagine. Sunt foarte mulți oameni care îți urmează exemplul, așa că eu cred că cel mai important este să fii asumat. Chiar dacă vorbim despre livrabilele de pe Instagram sau despre o plimbare în parc. Dacă ai un personaj pe care îl proiectezi, trebuie să știi foarte bine să faci o delimitare între persoană și ceea ce interpretează. Mulți actori își păstrează viața privată în secret deoarece persoana pe care o proiectează la nivel public este altceva. Cred că, atunci, lucrurile devin și mai grele. Când ești asumat, cumva este mai simplu, ești deschis, sincer și nu ai nimic de ascuns. Sunt și momente când nu vrei să faci poze, dar când vezi ochii unui copil nu poți refuza. Și ca să-ți dau exemplu, am trecut prin diferite clipe: când filmam în cimitir și familia îndurerată își dorea o poză cu Vlad sau când am aflat că cineva și-a botezat copilul așa deoarece s-au simțit inspirați de rol. Indiferent cât au fost de diferite, mi-au adus o bucurie”, a mai spus actorul brașovean, pentru aceeași sursă.

Publicitate

Adrian Nartea s-a născut pe data de 6 august 1981 în Brașov. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Transilvania, a devenit profesor de sport, dar a făcut și volei de performanță. A început apoi să cocheteze cu modelingul, a prezentat și emisiuni TV, dar a intrat și în lumea actoriei. Brașoveanul în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscut în toată țara odată cu rolul obținut în serialul „Vlad”. Adrian Nartea este căsătorit și are doi copii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes