Connect with us
Publicitate

Eveniment

În ziua în care copila de 16 ani a înjunghiat mortal un braşovean s-au efectuat 4 apeluri la 112

Publicat

pe

Publicitate

În noaptea în care fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul din Braşov care ar fi încercat să o violeze într-un apartament din Piatra Neamț, au fost efectuate 4 apeluri la 112 pentru a anunța omorul, spun oamenii legii, potrivit cărora nu a fost niciun apel anterior uciderii.

Copila în vârstă de 16 ani a mers în apartamentul din Piatra Neamț, unde locuia bărbatul în vârstă de 41 de ani, pentru a discuta posibilitatea unui loc de muncă în străinătate. Se pare că discuțiile au devenit aprinse, iar la un moment dat tânăra l-a înjunghiat mortal. Imediat ce și-a dat seama ce a făcut, fata a sunat la 112 și a spus că a ucis un bărbat care a vrut să o violeze.

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la acest eveniment, au fost identificate 4 apeluri de urgență. Primul apel a fost efectuat, la data de 17.08.2021, la ora 01:01:07, de către o persoană de sex feminin, care anunța că a ucis un bărbat, care a încercat să o violeze. Apelul a fost transferat către IPJ Neamț, la ora 01:03:24, iar, de îndată, s-au demarat activități specifice, din competență, în colaborare cu alte structuri”, anunța, miercuri, Poliția Română.

Reprezentanții IGPR precizează că apelurile ulterioare au fost efectuate de către tatăl fetei. Și el a sunat la 112 pentru a informa că a fost apelat de fiica sa, care i-a transmis că a ucis un om. Polițiștii spun că informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora minora ar fi efectuat și alte apeluri la 112, înainte de a-l înjunghia mortal pe bărbat, sunt false, transmite Digi24.

Publicitate

Polițiștii mai spun că minora plecase de acasă în data de 11 august 2021, iar IPJ Neamț a fost sesizat de către familie, cu privire la dispariție, la data de 13 august 2021. La aproximativ două ore de la sesizarea dispariției, polițiștii au găsit-o pe minoră și au încredințat-o familiei. Ulterior momentului încredințării minorei de către polițiști, familiei acesteia, nu au mai existat alte sesizări cu privire la dispariția minorei, spun oamenii legii.

Toate datele și informațiile cu privire la acest eveniment au fost transmise Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, care fac cercetări.

Fata este cercetată în libertate.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi AICI

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes