Connect with us
Publicitate

Fapt divers

În timp ce îl căuta pe motanul Petrică, polițistul Marian Godină a vorbit cu pisicile care i-au ieșit în cale: „Dacă-l vezi pe Petrică, să-i zici să se întoarcă acasă că-l așteptăm”

Publicat

pe

Aventurile motanului Petrică s-au încheiat cu bine. După ce a dispărut de acasă timp de cinci zile, pisica polițistului brașovean Marian Godină s-a întors singură acasă, la stăpânii ei. Dar până la deznodământul fericit, Marian Godină și iubita lui, Georgiana au căutat neîncetat motanul pe străzile din Șchei.

Publicitate

Pe bolgul său personal Godină a povestit cum au decurs și operațiunile de căutare și la ce metode au apelat ca să îl găsească pe Petrică. Polițistul spune că a ajuns să vorbească și cu pisicile care îi ieșeau în cale.

„La serviciu i-am povestit amuzat unui coleg despre metoda japoneză, cea pe care mi-o lăsase cineva în comentarii. Am căutat-o pe Google și am văzut ce presupune. Să umbli pe străzi, iar pisicilor pe care le întâlnești să le spui cu voce tare să-i transmită pisicii tale să vină acasă…Ieri pe la prânz am plecat iar pe coclauri. Într-o poieniță, la soare, am găsit vreo cinci pisici tolănite. M-am apropiat de ele căutându-l cu privirea pe Petrică. Una dintre ele se uita fix la mine. M-am uitat și eu la ea, apoi mi-am amintit de metoda japoneză. M-am uitat stânga-dreapta, să nu mă audă naibii cineva, și i-am zis: «dacă-l vezi pe Petrică, să-i zici să se întoarcă acasă că-l așteptăm!». M-am întors rușinat de ceea ce tocmai făcusem, apoi mi-am imaginat că aud pisica aia cum le spune celorlalte pisici tolănite: „bă, voi l-ați auzit pe tâmpitul ăsta? E nebun, săracu’, vorbește cu pisicile!”, a scris Marian Godină, pe blogul său.

Polițistul brașovean a lipit afișe cu poza lui Petrică pe stâlpii din cartier, a vrut chiar să ofere 1.000 de lei recompensă persoanei care găsește motanul, dar a făcut căutări inclusiv cu drona.

Publicitate

„Unii sunau la mișto să spună câte o glumiță neinspirată, alții întrebau în ce zonă s-a pierdut pentru a începe căutările, iar unul a sunat ca să lase o înjurătură. Cineva chiar a sunat ca să ne spună că l-a găsit, dar mai întâi vrea o parte din bani. Când Georgiana i-a cerut o poză, a înjurat-o și a închis … L-am căutat și cu o dronă, lucru total ineficient după părerea mea. I-am scos litiera afară, Georgiana îl striga în fiecare seară”, a mai povestit polițistul.

În cele din urmă, azi dimineață, în jurul orei 6.00, motanul Petrică s-a întors singur acasă. Mieunatul lui i-a trezit pe stăpâni care s-au bucurat extrem de mult să își vadă animăluțul de companie din nou.

sursa foto: facebook.com / Marian Godina

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes