Connect with us
Publicitate

Fapt divers

În timp ce îl căuta pe motanul Petrică, polițistul Marian Godină a vorbit cu pisicile care i-au ieșit în cale: „Dacă-l vezi pe Petrică, să-i zici să se întoarcă acasă că-l așteptăm”

Publicat

pe

Aventurile motanului Petrică s-au încheiat cu bine. După ce a dispărut de acasă timp de cinci zile, pisica polițistului brașovean Marian Godină s-a întors singură acasă, la stăpânii ei. Dar până la deznodământul fericit, Marian Godină și iubita lui, Georgiana au căutat neîncetat motanul pe străzile din Șchei.

Pe bolgul său personal Godină a povestit cum au decurs și operațiunile de căutare și la ce metode au apelat ca să îl găsească pe Petrică. Polițistul spune că a ajuns să vorbească și cu pisicile care îi ieșeau în cale.

„La serviciu i-am povestit amuzat unui coleg despre metoda japoneză, cea pe care mi-o lăsase cineva în comentarii. Am căutat-o pe Google și am văzut ce presupune. Să umbli pe străzi, iar pisicilor pe care le întâlnești să le spui cu voce tare să-i transmită pisicii tale să vină acasă…Ieri pe la prânz am plecat iar pe coclauri. Într-o poieniță, la soare, am găsit vreo cinci pisici tolănite. M-am apropiat de ele căutându-l cu privirea pe Petrică. Una dintre ele se uita fix la mine. M-am uitat și eu la ea, apoi mi-am amintit de metoda japoneză. M-am uitat stânga-dreapta, să nu mă audă naibii cineva, și i-am zis: «dacă-l vezi pe Petrică, să-i zici să se întoarcă acasă că-l așteptăm!». M-am întors rușinat de ceea ce tocmai făcusem, apoi mi-am imaginat că aud pisica aia cum le spune celorlalte pisici tolănite: „bă, voi l-ați auzit pe tâmpitul ăsta? E nebun, săracu’, vorbește cu pisicile!”, a scris Marian Godină, pe blogul său.

Polițistul brașovean a lipit afișe cu poza lui Petrică pe stâlpii din cartier, a vrut chiar să ofere 1.000 de lei recompensă persoanei care găsește motanul, dar a făcut căutări inclusiv cu drona.

Publicitate

„Unii sunau la mișto să spună câte o glumiță neinspirată, alții întrebau în ce zonă s-a pierdut pentru a începe căutările, iar unul a sunat ca să lase o înjurătură. Cineva chiar a sunat ca să ne spună că l-a găsit, dar mai întâi vrea o parte din bani. Când Georgiana i-a cerut o poză, a înjurat-o și a închis … L-am căutat și cu o dronă, lucru total ineficient după părerea mea. I-am scos litiera afară, Georgiana îl striga în fiecare seară”, a mai povestit polițistul.

În cele din urmă, azi dimineață, în jurul orei 6.00, motanul Petrică s-a întors singur acasă. Mieunatul lui i-a trezit pe stăpâni care s-au bucurat extrem de mult să își vadă animăluțul de companie din nou.

sursa foto: facebook.com / Marian Godina

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes