Connect with us
Publicitate

Prima pagină

În programul AUR de guvernare, Felicia Akkaya propune vouchere pentru angajații din privat

Publicat

pe

Publicitate

Candidat la alegerile europarlamentare și coordonator al AUR Brașov, Felicia Akkaya a vorbit despre turism, un subiect atât de important pentru Brașov și județul nostru, într-o postare pe Facebook, pe pagina de politician.

„România se poate construi cu ușurință pe banii din turism. Asta, dacă avem un turism dezvoltat, pe toate axele acestui domeniu, fie că vorbim de cultural, turism de business, cel de city-break ori cel care promovează tradițiile locurilor. Toate acestea trebuie să fie promovate în adevăratul sens al cuvântului, nu să ne mulțumim să participăm la niște târguri internaționale de turism, participări pe care cheltuim milioane de euro care ar putea fi investiți cu cap”, a scris Akkaya. Aviz amatorilor de târguri și expoziții internaționale, pe care Brașovul aruncă sume importante, fără însă a înregistra un efect notabil în industria ospitalității!

Finanțare din fonduri europene pentru soluțiile AUR

Candidatul la europarlamentarele din 9 iunie a înaintat și o măsură, cea a legiferării voucherelor de vacanță și pentru angajații din sectorul privat. „Am prevăzut-o în programul de guvernare. Astfel, excludem discriminările (n.r. – între angajații de la stat, în prezent beneficiari de vouchere și cei din privat), dar vom avea limite în care aceste vouchere pot fi cheltuite. Practic, vor fi excluse perioadele aglomerate”, a explicat.

„Haideți să fim cu toții mândri că suntem români și să transmitem tuturor că țara noastră este una binecuvântată de Dumnezeu! Știm cu toții că fără bani lucrurile se realizează foarte greu. Tocmai de aceea, pentru toate aceste soluții gândite la nivelul partidului AUR, am identificat, deja, posibilitatea finanțării prin fonduri europene nerambursabile”, a încheiat, încrezătoare, coordonatorul AUR Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes